ProtectAir het beste middel tegen kalknagels

2022-09-06
H. Koldijk

Op zoek naar het beste middel tegen kalknagels? - Op het internet begeef je jezelf al snel door een oerwoud van oma's tips, huismiddeltjes, medicijnen tegen kalknagels. Wat is nu het het beste middel tegen kalknagels?

Wat is een kalknagel?

Een kalknagel (schimmelnagel), ook wel Onychomycosis of tinea unguium genoemd, is een schimmelinfectie die de nagels infecteert. De schimmelnagel infectie ontwikkelt zich langzaam en is moeilijk op te merken in de vroege stadia. Eenmaal geïnfecteerd, is het zeer moeilijk om kalknagels te behandelen, omdat de infectie moeilijk te bereiken is

Kalknagel diagnose

We adviseren altijd voordat je begint met kalknagel behandelen om een diagnose door een arts te laten uitvoeren en advies in te winnen bij de drogist of apotheek. Een kalknagelbehandeling werkt natuurlijk niet als blijkt dat je een ander soort nagelinfectie hebt.

Het beste middel tegen kalknagels

De beste behandeling is de behandeling die voor jouw kalknagelinfectie werkt. Allereerst is het belangrijk om diagnose te stellen om wat voor infectie van de nagel het gaat, je kunt namelijk ook een andere nagelaandoening hebben. Nadat een arts de diagnose heeft gesteld, kan er voor de beste behandelmethode gekozen worden die kalknagels kan tegengaan.Behandeling door een arts (met medicijnen) Behandeling door een specialist (pedicure) Behandeling met laser (duur) Behandeling thuis (goedkoop en effectief)

Protectair tegen kalknagels!

Wil je echt van je kalknagels af? Probeer dan eensProtectAir. ProtectAir is zeer effectief om kalknagels mee te behandelen. Het speciale serum dringt diep door in de nagels om de schimmel aan te pakken waarbij de medische schoenenspray (her)besmettingen in uw schoenen voorkomt. Deze combinatie zorgt ervoor dat kalknagels effectief herstellen en niet meer terugkomen. Met vaak al in 2 weken zichtbaar resultaat!